dinsdag 17 juli 2012

Nieuwetijdskinderen


Er komt een geheel nieuwe generatie aan. Een generatie die een einde gaat maken aan de ruggengraatloosheid van generatie Nix en aan de intelectuele leegloperij van de patatgeneratie. Een generatie die van de nieuwe eeuw een feest gaat maken. Een generatie die zelfs korte metten gaat maken met het idee van generaties.
Een nieuwe tijd zal aanbreken, waarin de mensheid naar een hoger bewustzijnsniveau zweeft en daar ook blijft. Vandaar dat de kinderen die die nieuwe generatie bevolken nieuwetijdskinderen genoemd worden. Het aardige van deze kinderen is dat ze de wereld door een intuïtieve bril bekijken en zich met de schepping op een bijzonder nauwe wijze verbonden voelen. Niet zelden zijn deze kinderen op de een of andere manier paranormaal begaafd. Zij komen op die manier tot verbazingwekkend rijpe inzichten.
En laat nu een van die inzichten zijn dat ze hun lichaam niet willen vergiftigen met onheilzaam voedsel. Op intuïtieve wijze eten zij alleen wat goed voor hun gezondheid is. Terwijl de jeugd tot op heden intuïtief voor vet, zout en troep in het algemeen ging.
Kijk, en daar krijgt u als tuinbouwer nou weer een warm gevoel van. Want u praat toch ook al sinds jaar en dag tegen uw tomatenplanten of uw welig tierende broccolivelden, stiekem, als uw personeel naar huis is? En als u dat nog niet deed, begin er dan maar snel aan. Want voor je het weet laat de nieuwetijdsconsument intuïtief juist úw peren of uw paddestoelen links liggen.
Rik Prikkel 3/2001

Geen opmerkingen:

Een reactie posten